Pimaş Yıkama

Pimaş yıkama ve temizleme servisi Çözüm Tesisat İstanbul genelinde Avrupa ve Anadolu yakasında servis vermektedir. Tıkanan pimaşları özel su jeti ile yıkama ve temizleme işlemlerini yapıyoruz. Pimaş temizleme konusunda önceleri boruların içleri görülemediği için kırılıp yeniden tadilat edilmekteydi. Bazı pratik yöntemler sayesinde de ustalara ya da başka yöntemlere gerek duyulmadan çözümlenebilmektedir. Tıkanıklığın altında yatan sebepler genellikle kullanıma bağlı olarak gelişmektedir. Kullanıma bağlı olmadan ortaya çıkan sebep ise boruların eğimsiz olarak döşenmesidir. Bu da ustalık yani binanın yapım aşamasında yapılan işçilik hatasıdır. Borulara zarar veren kimyasal lavabo açıcıları kullanmak en son denenecek yöntemlerdendir. Çünkü bu kimyasalların oluşturduğu zarar yüzünden tekrar tadilat gerekebilmektedir. Tıkanıklığın yarattığı sorunları ortadan kaldırarak herhangi bir sorun yaşamamak için dikkatli davranmak önemlidir.

İstanbul Pimaş Yıkama

Gelişen teknolojinin sağladığı kolaylıkla pimaş borusunun içerisine kameralı cihazla bakılarak tıkanıklığın nedeni daha kolay anlaşılmaktadır. Böylelikle zaman açısından daha tasarruf sağlayan bir yöntem olduğu bir gerçektir. Eskiden pimaş borular yerine demir borular döşenirdi. Bu döşenen demir boruların oluşturduğu sorun daha masraflıydı. Pimaş yıkama ve temizleme sorununda uzman kişilerce kullanılan cihazların verdiği çözüm de maddi yönden tasarruf sağlamaktadır. Tuz ruhu gibi kimyasal maddelerin kullanımında sağlık yönünden de tehlike söz konusudur. Kullanımında bilinçsiz davranmak ciddi sağlık sorunlarına yol açmaktadır. Yaralanmalar söz konusu olmaktadır. Gerekmedikçe kimyasal lavabo açıcıları kullanmak yersizdir. Tıkanıklığın önlenmesi için yağ döküldükten sonra son derece kaynayan sıcak suyu lavaboya dökerek bir nebze de olsa işe yaramaktadır.

Pimaş yıkama ve temizleme yöntemlerinden biri de karbonat ve elma ya da üzüm sirkesiyle elde edilen karışımdır. Bunu ayda bir lavaboya ilave ederek borulardaki tıkanıklığın önüne geçilebilmektedir. Pimaş borular PVC ile üretilmiş olup kullanımı rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır. Özel eğitimler alınarak teknolojik cihazlar kullanılmaktadır. Bu cihazlar sayesinde garantili tadilat temini verilmektedir. Firmaların güvenilirliği de bu sayede artmaktadır. Özellikle bulaşıklar yıkandıktan sonra iyice yağlardan arındırılması için peşinen sıcak su ile temizliği tamamlamak gerekmektedir. Gider borularının tıkanmaması için kullanımında bilinçli olmak gerekmektedir. Kameralı cihazların görüntülü olarak ekrana yansıyan tıkanıklığı yüksek basınçlı suyla açmak mümkündür. Geçmiş zamanlarda pimaş yıkama işlerinin zor olduğu bir gerçektir. Günümüzde teknolojinin sağladığı avantajlar sayesinde bu tip işleri çözüme ulaştırmak kolaylaşmıştır.

Tıkla ARA 0551 231 83 55